010-703 68 00 info@octean.se

Sommarens hetaste nyhet

Silicea BEAUTY SHOTS är ett nytt, unikt, och välsmakande skönhetstillskott för skönhet inifrån. Original Silicea BEAUTY SHOTS är framtagen som ett perfekt komplement till övriga produkter i Original Silicea-serien.

Slipp problem med magen under semestern

Silicea Mag-Tarm DIREKT ger hela familjen direkt hjälp  vid halsbränna, diarée och andra tillfälliga magtarm problem.

Är du trött på att vara trött?

Att känna sig nedstämd, stressad eller orolig är varken konstigt eller ovanligt. Det är en del av livet. SAFRAMYL POSTIVE MOOD kan hjälpa dig att åter må bra, komma i känslomässig balans och se positivt på livet igen. Helt naturligt. En naturlig väg- fri från nedstämdhet

 

 

OCTEAN
∼ 40 års erfarenhet ∼

För ett aktivt & rörligt liv

GLYC är ett kosttillskott med noga utvalda ingredienser som grönläppad mussla, vitamin C, zink och marint kollagen. För kvinnor och män i alla åldrar som önskar behålla ett rörligt och aktivt liv.

Aktiv Hund sponsrar årets SBK-hund

Vi sponsrar Svenska brukshundklubbens (SBKs) årliga tävling ”Årets SBK-hund”. Vi på Aktiv Djurvård delar SBKs intresse och övertygelse om att en hund mår bäst av ett aktivt och roligt liv!

Boosta ditt hår med Silicea i sommar

Underbart med värme och sol. Sol och salta bad sliter hårt på hår och hud. Preppa med Original Silicea under vår och sommar för att ge styrka och fukt till hår, hud och naglar inifrån. 100% naturligt. En kapsel eller matsked om dagen räcker.

 

∼ Du är vacker ∼

 Vad våra kunder säger

Lindrar spänningarna i korsryggen, speciellt efter att jag arbetat mycket i trädgården. Åke 67 år

Om 4Pain

Jag tar inte längre något läkemedel mot klimakteriebesvär, bara LadyCare. Jag betalade tidigare över 300 kr var 6:e vecka för tabletter. Susanne 53 år

Om LadyCare

Har tagit dessa tabletter i fem år och kan ej vara utan dem. Tack! Sylvia J

Om Glyc

Om Octean

Octean AB är ett familjeägt företag som marknadsför och säljer medicintekniska produkter, kosttillskott, hudvårdsprodukter och produkter för djur till egenvårdsmarknaden i Sverige. I produktportföljen finns såväl internationella inlicensierade varumärken som egna varumärken. Våra produkter marknadsförs via hälsofackhandel, apotek, zoofackhandel, veterinärer och internet.
Vår filosofi är enkel – kunden skall alltid känna sig säker på att våra produkter och produktinformation bygger på lång erfarenhet och klinisk dokumentation. Vi på Octean representerar nästan 40 års erfarenhet från läkemedelsindustri och egenvård. På företaget jobbar både auktoriserad hälsorådgivare och apotekare för att kunna erbjuda kvalificerad rådgivning.

FS04539-02_Octean_SiliceaOSBB_500mllimpa_glyc Utskrift limpa_andro limpa_bi limpa_lady mn8 logo limpa_saframyl

Pin It on Pinterest

Share This